Hvidvin:

Den hvide solaris drue blev fremavlet i 1975 på Staatliches Weinbauinstitut Freiburg i Tyskland. Druen modner tidligt og har en god modstandsdygtighed mod svampeangreb og frost. Vinene fra Solaris druen er frugtige og parfumerede og har et middelhøjt syreindhold. I køligere klimaer, som det danske, giver druen vine, der egner sig fint til fisk og skaldyr.

Rosé:

Rosé en let, lyserød vin, som er fremstillet røde druer. Når vinen ender med sin smukke rosé farven, så skyldes det, at druernes skaller fjernes blot få timer efter gæringen er begyndt.

Rosè kan være en cuvèe af følgende druer:

Bolero: Vinene er rubinrøde med frugtig aroma og blød tannin i finishen.

Rondo:Vinene er farverige – nærmest lilla – og kraftige, og når de er unge kan de have en smag af muskat.

Cabernet Cortis:Tidlig sort svarende til Cabernet Sauvignon.
Små til mellemstore klaser lavet af små runde sorte druer.
Med en intens rubinrød skal er den fyldig, tanisk og frugtagtig, nogle gange med hårde taniner, der er rige på fenoliske ekstrakter og forbindelser, hvilket giver anledning til en stærk og særpræg vin med aromaer som sortbær, kirsebær, brombær, sort peber, violet samt botaniske og vanilje noter.

Rødvin:

Rødviner kan være en cuvèe af følgende druer:

Bolero:

Sorten blev fremavlet på Forschungsanstalt Geisenheim i 1982. Den har et højt udbytte og et relativt lavt syreindhold, og den er en af de druer, der klarer sig godt i vores kølige klima. Vinene er rubinrøde med frugtig aroma og blød tannin i finishen.

Rondo:

Den røde Rondo drue blev fremavlet på Forschungsanstalt Geisenheim i 1964. Det er den rødvinsdrue, der giver det mest konstante udbytte i nordlige vindistrikter som Danmark. Den er ganske hårdfør og modstandsdygtig over for svampesygdomme. Vinene er farverige – nærmest lilla – og kraftige, og når de er unge kan de have en smag af muskat.